Campzone!

Vanaf zondag ben ik af en toe al op het campzone terrein te zien geweest. Ik zit als het goed is ook in de crew en mag de internet toegang gaan regelen.

Al in maart van dit jaar ben ik begonnen aan de ontwikkeling van een Traffic Management tool. Dit is een frontend voor de linux tools iproute2 en tc. Deze 2 tools maken het mogelijk om traffic shaping toe te passen en om meerdere internet lijnen te bundelen tot 1 grote.

Op The Party in April dit jaar hebben we de 1e versie van de frontend getest en dit heeft zich prima gehouden gedurende de lan. Naar aanleiding van enkele probleempjes de vorige keer hebben we nu een nieuwe versie welke we kunnen gebruiken voor de internet toegang van campzone.

Morgen een vrije dag dus vanaf vanavond zal ik op het Campzone terrein te vinden zijn

One Response to “Campzone!”

  1. Herman says:

    Ik probeer er zoveel mogelijk te zijn 🙂

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.