Harry Potter

Bij de meeste is het al bekend dat ik mezelf toch wel tot de Harry Potter fans tel, maar dan wel met name de boeken. 21 Juli was het zover, het 7e en laatste boek in de reeks kwam uit…

Ik heb deel 1 t/m 6 (engelstalig natuurlijk) reeds in mijn verzameling en allemaal al meerdere malen gelezen. Maar na het 6e deel (Juli 2005) vond ik het echt vreselijk om nog enkele jaren te moeten wachten tot ik met het laatste deel kon beginnen…

Maar het was het wachten waard, ik had mijn boek bij Play.com besteld en daarom duurde het wat langer voor hij op de deurmat lag (ik zat toch op CampZone dus geen tijd om te lezen 😉 ) maar 31 Juli (hmm ik bedenk me nu dat het best een typische datum is… me zusje is dan jarig maar ook JK Rowling en “Harry Potter” zelf :P) was het zover, ik ben na mijn werk meteen begonnen met lezen en om 01:30 s’-nachts was ik al bij pagina 450 van de 600 🙂

Ik wil niet teveel kwijt over het boek omdat ieder het maar voor zich moet lezen 😉 Maar wel even dit: Ik was na het 6e deel bang dat het einde van de reeks me niet zou bevallen… Dit is gelukkig alles meegevallen…

3 Responses to “Harry Potter”

  1. Herman says:

    Ik zal binnenkort ook maar eens alle boeken gaan lezen.. maar eerst mijn examen maar eens halen..

  2. Steph says:

    Ook ik was 31 juli jarig. Fijne datum dus 😉

  3. Eric says:

    Nog van harte gefeliciteerd dan 😮

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.