P4350

Ik heb al een tijdje rondgelopen met een QTek 9090, ofwel de T-Mobile MDA III, ofwel de … nouja het beestje heeft veel verschillende namen maar het is de BlueAngel van HTC. Een combinatie tussen een PDA en een telefoon.

Ik heb dat ding gekregen van mijn oom, toen was het al geen nieuwe. Terwijl ik hem als telefoon/zakagenda heb gebruikt heeft hij veel geleden en hij is nu ook al wat jaartjes oud… Tijd voor een nieuwe!

HTC P4350

Het is dus de HTC P4350 geworden. Een mooi (vind ik) en compact toestel met alles erop en eraan… Nouja niet alles, bijvoorbeeld HSDPA ontbreekt en nog wat van die fratsen die ik toch niet gebruik.

Wat er bijvoorbeeld wel op zit:

 • Bluetooth
 • Wifi (b,g)
 • 2 MPixel camera (niet hoge kwaliteit, maar daar heb ik mijn Pentax dSLR voor 😉 )
 • Uitschuifbaar QWERTY toetsenbord
 • 201 mhz Omap CPU
 • 64 mb RAM
 • 128 mb ROM
 • 1 GB Micro SD kaartje

Nouja en ik sla vast een hoop over, het is in ieder geval een erg praktisch ding, ligt fijn in de hand en gaat lekker zuinig om met de accu 🙂

2 Responses to “P4350”

 1. Steph says:

  Ik heb hem mogen zien ja 🙂 Leuk ding!

 2. Herman says:

  En wie had je dat ding het eerste (op internet) laten zien? 😉

  Nah, ik ben jaloers op je toestel 🙂 (vooral nu die van mij voor 3 weken op vakantie naar het nokia reparatie centrum is :()

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.